De Groene Buurt

Het aanbod van zonnepanelen op de Nederlandse markt is erg breed. Zonnepanelen zijn bedoeld om duurzame energie op te wekken, alleen zijn niet alle zonnepanelen even duurzaam. Dat is logisch, aangezien de term ‘duurzaamheid’ nogal breed te interpreteren is. Maar wat is voor ons nou écht duurzaam?

Wij vinden dat duurzame producten goed moeten zijn voor het milieu, echter vinden wij ook dat ze een lange levensduur moeten hebben. Dat betekend dat wij uitsluitend kwaliteitsproducten adviseren die gemaakt zijn om lang van te genieten. Daar willen we met het project ‘de Groene Buurt’ nog iets aan toevoegen: Verduurzamen doet u nooit alleen.

Wanneer u een aanbieding krijgt of gaat investeren, worden de meningen van kennissen, vrienden of het internet nooit overgeslagen. En wij denken dat we pas echt een verschil maken wanneer we samen verduurzamen. Met de Groene Buurt benaderen we een hele wijk of buurt als groep in plaats van de bewoners individueel. Dat doen we, omdat u verduurzamen nooit alleen doet.

Een gedogen beslissing heeft tijd nodig. Daarom heeft het project ‘de Groene Buurt’ verschillende fases. We leggen eerst contact met de wijk of buurt en informeren u over het project. Daarna gaan we met de bewoners in gesprek en zullen we een voorlichtingsavond organiseren. U verdient net zoveel te weten als wij.

Aan het einde van het project hebben we met u de tijd genomen om uw buurt te vergroenen. Wij vragen van u en uw buren niets anders dan een luisterend oor. In ruil daarvoor krijgt uw buurt of wijk een scherpe, collectieve aanbieding. Laten we samen uw buurt groen maken!