zonnepanelen systeem -green advisor group

Zonnepanelen systeem

Offerte aanvragen
Zonnepanelen systeem

Zonnepanelen systeem voor bedrijvenGlas glas

Green Advisor Group adviseert glas-glas zonnepanelen van het van oorsprong Duitse merk “Solarwatt”. Met BMW als aandeelhouder is Solarwatt verplicht om alleen hoogwaardige producten aan te bieden met een hoog rendement en een lange levensduur.  Dit zijn de geavanceerde glas-glas zonnepanelen, de nieuwste generatie zonnepanelen. Deze van hoogwaardig glas gemaakte panelen, wekken tot 25% meer energie op dan de gemiddelde zonnepanelen, hebben een laag rendementsverlies en worden geleverd met een garantie van maar liefst 30 jaar. Solarwatt is een stabiele, financieel sterke en betrouwbare organisatie met een belangrijke groep aandeelhouders (waaronder BMW). De Green Advisor Group adviseert alleen met duurzame overtuigingen. Duurzaamheid bestaat voor ons uit producten van hoge kwaliteit, met een lange levensduur en een milieubewuste productiewijze.

 

 

 

 

Glas-glas panelen versus glas-folie panelen
Op de markt worden twee verschillende soorten panelen aangeboden, het verschil wordt aangeduid in de naam: Voor het ene paneel is gebruik gemaakt van glas en voor het andere paneel is gebruik gemaakt van folie. Het glas-folie paneel bestaat uit een laag glas, cellen en vervolgens een laag folie. Folie aan de achterkant van de paneel heeft een bepaalde kwetsbaarheid, waardoor het paneel elk jaar een gedeelte van het vermogen verliest. Dit verlies aan vermogen ligt tussen de 0,7% en 1,0% per jaar. Bij glas-glas panelen bestaat het paneel uit een laag glas, cellen en vervolgens weer een laag glas. De moderne technologieën maken het mogelijk om de kwetsbaarheid van het glas-glas paneel te reduceren. Het vermogen verlies van een glas-glas paneel is 0,345% per jaar. De tabel hieronder geeft een overzicht van de verschillen tussen een glas-glas paneel en glas-folie paneel.

Standaard: glas-folie zonnepanelen Nieuwe generatie: glas-glas zonnepanelen
Degradatie cellen per jaar 0,7%- 1,0% Degradatie cellen per jaar 0,345%
Productgarantie 12 jaar Productgarantie 30 jaar
Vermogensgarantie 25 jaar Vermogensgarantie 30 jaar
Vermogensgarantie 25 jaar met 80% Vermogensgarantie 30 jaar met 87%
(25% meer gegarandeerd hogere yield)
Backsheet kunstof (plastic) Backsheet glas
Mechanische belasting 5400 PA Mechanische belasting 6600 PA

SMA omvormer
De Green Advisor Group adviseert voor middelgrote en grote installaties de “SMA” Omvormer. SMA, de wereldmarktleider op het gebied van omvormers, is sinds 1991 actief op de markt. De omvormers van SMA bieden een hoge kwaliteit, een extreem hoog rendement, een lange levensduur en betrouwbaarheid. Ook wordt het bedrijf SMA gekenmerkt als een stabiele en financieel solide organisatie die zeer duurzame producten produceert. De betrouwbaarheid van SMA ziet u terug in de lange garantieperiode. SMA kan een garantie op hun producten bieden van 20 jaar. De organisatie heeft vertrouwen in de kwaliteit van de producten en wil dezelfde zekerheid bieden aan hun klanten.
SMA-Sunny-Boy-SB-3600TL-4000TL-5000TL

SMA Sunny Portal
Elke omvormer, aangeboden door de Green Advisor Group, wordt gekoppeld aan een monitoringssysteem. Dit systeem biedt de mogelijkheid om eenvoudig uw eigen stroom te beheren voor optimaal gebruik. Met volledige inzage in uw verbruik, energieopbrengst en de prestaties van uw zonnepanelen kunt u meer uit uw zonnepanelensysteem halen. Daarnaast is het eenvoudig te controleren of het systeem goed functioneert. Het systeem kan op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld via bluetooth of het internet. Door gebruik te maken van de internet monitoring heeft u wereldwijd op iedere pc toegang tot uw installatie. Met “Sunny Portal” ziet u direct in overzichtelijke grafieken en tabellen hoeveel energie de panelen hebben opgewekt. Daarnaast registreert “Sunny Portal” alle rapporten en foutmeldingen. Indien zich een probleem voordoet, kan de Green Advisor Group van afstand inloggen op uw systeem om zo het probleem te verhelpen.

sunny portal

Wilt u meer informatie over het systeem, download dan links onderaan het menu de brochure of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Right Menu Icon