GFDE - greenadvisorgroup

GFDE

GreenAdvisorGroup is aangesloten bij de Stichting GarantieFonds Duurzame Energie. Dit biedt u de zekerheid dat uw investering in zonnepanelen goed geregeld is!

Offerte aanvragen
GreenAdvisorGroup is aangesloten bij de stichting garantiefonds Duurzame Energie

Leveranciers die bij ons zijn aangesloten moeten voldoen aan strikte voorwaarden. Ze hebben ruime ervaring in het leveren en installeren van zonnepanelen, hebben hun financiën op orde aangetoond en onderschrijven de voorwaarden van de stichting. Kwaliteit, ervaring en financiële zekerheid zorgen ervoor dat u als klant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energiesysteem.

Wanneer uw systeem is aangemeld bij de GFDE en u het GFDE-garantiecertificaat voor uw systeem heeft ontvangen, biedt GFDE ook de volgende zekerheden. In geval van faillissement neemt GFDE de afhandeling van productgaranties en installateursgarantie over. Bij geschillen kunt u zich wenden tot de geschillencommissie van GFDE.

Hier vindt u het garantiereglement van de Stichting GarantieFonds Duurzame Energie. Hierin vindt u alle gedetailleerde voorwaarden terug.

Right Menu Icon