Reviews van onze klanten

Onze klanten maken het verschil. Als Nederland groener gemaakt wordt komt dat door u, niet door ons. Daarom vinden wij het belangrijk om goed met onze klanten om te gaan. Reviews helpen daarbij.

Offerte aanvragen
Reviews
Eigenlijk was ik er al uit wie ik de opdracht zou geven voor het plaatsen van zonnepanelen, tot ik op een zaterdag ochtend de tip kreeg van 'benader deze firma ook even'. Dus op zaterdag ochtend een whatsapp berichtje gestuurd met het idee van daar krijg ik maandag wel reactie op. Wat schetst mijn verbazing, binnen 2 uur had ik een nog scherpere offerte voor het plaatsen van de panelen. Het plaatsen zelf hebben de mannen super netjes gedaan.
Rene
August 27, 2020
Zeer vriendelijke geholpen door mensen die weten waar ze over praten. Daarna werd er een dag gepikt waarop ze de panelen kwamen leggen en waren ze hier in een halve dag mee klaar. Top service en zeker een aanrader.
Milan
August 17, 2020
Na goed en een prettig contact met Stefan, zowel in het voortraject als in de hele periode van beslissen tot de order plaatsen ben ik met Green Advisor Group in zee gegaan. Alles gebeurde op gezamenlijke afspraken en naar tevredenheid van mij als klant. Op de dag van plaatsen, rond 08.30 uur, kwam er een jongeman, rustig maar goed bezig met zijn vak, ik keek er met plezier naar. Rond de klok van 16.00 uur was hij klaar, en na wat uitleg is hij vertrokken. Paar dagen na plaatsen heeft Stefan weer contact met mij gezocht om nog even te evalueren hoe alles is verlopen. Na volle tevredenheid hebben we afscheid genomen.
Norbert Zwinkels
April 27, 2020
De communicatie verloopt makkelijk en snel. Afspraken zijn helder en concreet. Medewerkers zijn meedenkend en bekwaam. Blij met de samenwerking met de mensen van Green Advisor Group!
Peter Blind
December 30, 2020
Na enkele telefoontjes over de dag van plaatsing en wensen t.a.v. de plaatsing van de omvormer, kwamen de monteurs op de afgesproken tijd. Heel vriendelijk waren zij. Twee man gingen op het dak beginnen en nummer 3 startte met de elektriciteit. Alles is keurig aangelegd en/of weggewerkt. Tijdens het opstarten bleek dat er een printplaat in de omvormer niet goed was. De nieuwe printplaat werd opgestuurd naar de elektricien en deze kwam hem vandaag na telefonische afspraak monteren. Al met al: Top!
TWA de Lange
September 12, 2017
Rechtermenu pictogram