Reviews - Green Advisor Group beoordelingen

Reviews van onze klanten

Onze klanten maken het verschil. Als Nederland groener gemaakt wordt komt dat door u, niet door ons. Daarom vinden wij het belangrijk om goed met onze klanten om te gaan. Reviews helpen daarbij.

Offerte aanvragen
Reviews
GOED
17 recensies op
Nicko Lauw
Nicko Lauw
2021-11-30
Erg tevreden met de Green Advisor Group. Eerste gesprek met Sem was heel informatief en de advies hebben we overgenomen. Panelen en micro omvormers zijn van prima merken (Sunpower en Enphase), dus betrouwbaar. Offerte was duidelijk en een schouw was daarna ingepland. Schouw was ook prima gedaan, helaas bleken er 4 panelen minder op ons dak te kunnen, maar dat kan altijd gebeuren. Installatie ging heel goed, de installateurs waren aardig en kundig en de zonnepanelen werkten prima en konden we meteen energie terugleveren. Nu rest nog de btw teruggave process en het aanmelden bij de netbeheerder, maar dit wordt door de Green Advisor Group geregeld.
Lees verder
Thom van Hamburg
Thom van Hamburg
2021-11-19
Vandaag de zonnepanelen laten installeren, heel blij met hoe het verlopen is. Aanrader!
Lees verder
Mels A
Mels A
2021-11-19
Top organisatie, de mensen op het dak zijn gezellig en niet vies van een lekker bakje koffie na het monteer werk. Goede service!
Lees verder
Youri Rieffe
Youri Rieffe
2021-11-19
Snel en professioneel geholpen!
Lees verder
Dax van Munster
Dax van Munster
2021-11-11
Hele goede service, snelle levering en super blij met de zonnepanelen. Bedankt green advisor group!
Lees verder
Cor Molenaar
Cor Molenaar
2021-11-11
Green Advisor Group, Veel partijen langs laten komen voor informatie, Maar bij Green Advisor Group Hadden wij meteen een goed gevoel. Duidelijk, goede afspraken, werken netjes, en staan voor hun vak. Niets is dan ook teveel gevraagd. Dikke aanrader als u zonnepanelen wilt aanschaffen.
Lees verder
Marianne van der Steen
Marianne van der Steen
2021-11-05
Prettig contact met de adviseur, heldere offerte en goede kwaliteit product. Het legplan moest weliswaar aangepast worden na de schouw maar dat is goed gelukt. Op de geplande dag van installatie echter deden zich - ondanks de schouw - diverse problemen voor; uiteindelijk is er tussen 9.00 en 15.30 uur vrijwel niets gedaan wat erg vervelend was. De week daarop kwam een ander team en die hebben het in een halve dag voor elkaar gekregen. Heel fijn maar het was te voorkomen geweest; gelukkig is het nu in orde!
Lees verder
echtbert-jan von groden
echtbert-jan von groden
2021-09-22
Echt een top organisatie. Wij hebben een ontzettend goed gesprek met Sem Boxelaar, een van de duurzaamheidsadviseurs. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn netjes nagekomen. De panelen liggen er inmiddels op en wij zijn zeer tevreden. Zeker een aanrader!
Lees verder
Julian Agatowski
Julian Agatowski
2021-08-25
Aanrader! De mensen van Green Advisor Group zijn competent en daarnaast ook sociaal meegaand. Tijdens het plaatsen veelvuldig overleg gehad over de mogelijkheden om de bedrading aan te leggen. Al met al top service!
Lees verder

Write a review

Right Menu Icon