[vc_row][vc_column][vc_column_text]Glas glasZonnepanelen systeem voor particulieren
Green Advisor Group adviseert glas-glas zonnepanelen van het van oorsprong Duitse merk “Solarwatt”. Met BMW als aandeelhouder is Solarwatt verplicht om alleen hoogwaardige producten aan te bieden met een hoog rendement en een lange levensduur.  Dit zijn de geavanceerde glas-glas zonnepanelen, de nieuwste generatie zonnepanelen. Deze van hoogwaardig glas gemaakte panelen, wekken tot 25% meer energie op dan de gemiddelde zonnepanelen, hebben een laag rendementsverlies en worden geleverd met een garantie van maar liefst 30 jaar. Solarwatt is een stabiele, financieel sterke en betrouwbare organisatie met een belangrijke groep aandeelhouders (waaronder BMW). De Green Advisor Group adviseert alleen met duurzame overtuigingen. Duurzaamheid bestaat voor ons uit producten van hoge kwaliteit, met een lange levensduur en een milieubewuste productiewijze.

 

 

Glas-glas panelen versus glas-folie panelen
Op de markt worden twee verschillende soorten panelen aangeboden, het verschil wordt aangeduid in de naam: Voor het ene paneel is gebruik gemaakt van glas en voor het andere paneel is gebruik gemaakt van folie. Het glas-folie paneel bestaat uit een laag glas, cellen en vervolgens een laag folie. Folie aan de achterkant van de paneel heeft een bepaalde kwetsbaarheid, waardoor het paneel elk jaar een gedeelte van het vermogen verliest. Dit verlies aan vermogen ligt tussen de 0,7% en 1,0% per jaar. Bij glas-glas panelen bestaat het paneel uit een laag glas, cellen en vervolgens weer een laag glas. De moderne technologieën maken het mogelijk om de kwetsbaarheid van het glas-glas paneel te reduceren. Het vermogen verlies van een glas-glas paneel is 0,345% per jaar. De tabel hieronder geeft een overzicht van de verschillen tussen een glas-glas paneel en glas-folie paneel.

Standaard: glas-folie zonnepanelen Nieuwe generatie: glas-glas zonnepanelen
Degradatie cellen per jaar 0,7%- 1,0% Degradatie cellen per jaar 0,345%
Productgarantie 12 jaar Productgarantie 30 jaar
Vermogensgarantie 25 jaar Vermogensgarantie 30 jaar
Vermogensgarantie 25 jaar met 80% Vermogensgarantie 30 jaar met 87%
(25% meer gegarandeerd hogere yield)
Backsheet kunstof (plastic) Backsheet glas
Mechanische belasting 5400 PA Mechanische belasting 6600 PA


SolarEdge omvormer
Om te voldoen aan de belofte dat we écht duurzame oplossingen bieden, hebben we voor particulieren een andere omvormer dan voor bedrijven. Voor particulieren adviseren wij de omvormers van SolarEdge. Deze behoren tot een reeks innovatieve Solar-Systemen met een zeer hoog rendement. De nieuwe technologie maakt digitale controle en een efficiënte ‘Power conversion” mogelijk. Dit zorgt voor een rendement van meer dan 97% en een zeer hoge betrouwbaarheid. Per zonnepaneel wordt bekeken hoeveel energie wordt opgewekt, zodat een optimaal resultaat gerealiseerd wordt.

  • Zorgt voor maximale opbrengst per paneel, zowel voor panelen die wel als voor panelen die niet in de schaduw staan.
  • De hoge betrouwbaarheid maakt het mogelijk om garantie te geven tot en met 20 jaar op de omvormer en standaard 25 jaar garantie op de power optimizer.
  • U kunt de prestaties van uw panelen afzonderlijk en als groep monitoren via een ingebouwde data monitoring module via internet.

solaredge driefase

 

SolarEdge Power Optimizer
De power optimizer van SolarEdge wordt ingezet in combinatie met de omvormer van SolarEdge. Achter elk zonnepaneel wordt een power optimizer geinstalleerd wat de MPP-tracking optimaliseert en bewaakt. Dat zorgt voor een rendementswinst tot 25% bij schaduw. Veel huizen hebben geen vlak dak waardoor de panelen vaak niet allemaal onder dezelfde hoek ten opzichte van de zon staan. In die situatie zorgt de power optimizer ervoor dat elk zonnepaneel het maximaal mogelijke rendement behaalt, gecombineerd in 1 systeem. De power optimizer is standaard uitgerust met 25 jaar productgarantie.
Edge

 


Wilt u meer informatie over het systeem, download dan links onderaan het menu de brochure of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_cta h2=”Vragen of interesse?” txt_align=”center” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”Neem direct contact op.” btn_style=”outline-custom” btn_outline_custom_color=”#ffffff” btn_outline_custom_hover_background=”#ffffff” btn_outline_custom_hover_text=”#009900″ btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope” custom_background=”#009900″ custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.greenadvisorgroup.nl%2Fcontact%2F|||” btn_add_icon=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]