Duurzame energie is up-coming

Nederland loopt in verhouding met tot de rest van Europa achter met de inzet van groene energie. Geen wonder dat de Nederlandse regering bezig is om dit lucratiever te maken hier in Nederland. Duurzame energie is de toekomst en wij, Green Advisor Group, zijn er om u te adviseren over de meest duurzame oplossingen.

Voor zowel bedrijven als particulieren wordt het steeds aantrekkelijker om te investeren in duurzaamheid. De overheid maakt ieder jaar 10 miljard euro vrij voor SDE+ subsidies, zodat bedrijven van elk formaat aantrekkelijk groen opgewekte energie kunnen gebruiken. Door de ontwikkelingen op duurzaam gebied is het nu ook voor de particuliere markt steeds interessanter om te investeren in duurzame producten.

Zo zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen. Hierbij ligt het rendement hoger en is de duurzaamheid van het product zelf gigantisch verhoogt, waardoor het nu mogelijk is nog meer geld te besparen en nog langer te genieten van uw zelf opgewekte energie.

Over dit dynamische vakgebied is nog veel meer te vertellen.

Iedere week zal de Green Advisor Group blog u op de hoogte houden van o.a. de klimaatveranderingen, trends en ontwikkelingen over duurzame oplossingen.